Emirdağ Emsal-Mustafa Şahin Anaokulu
YENİDOĞAN MAH. 6052 SK. NO 9 EMİRDAĞ / AFYONKARAHİSAR

VİZYON

Hayata hazır, sağlıklı, yaratıcı, problem çözme becerileri yüksek ve en önemlisi mutlu bireyler yetiştiren bir kurum olma vizyonuyla eğitim-öğretim yapan bir okul olmak.

MİSYON

“Kaliteli Eğitim Herkesin Hakkıdır.” ilkesinden yola çıkarak başarılı fakat maddi yetersizlik içerisinde olan öğrencilere en kaliteli düzeyde eğitim imkânı sağlamak; milli ve evrensel değerleri içselleştirmiş, yenilikçi, sürekli etkin öğrenen, kendini bilgi ile doldurmak yerine bilgiyi kullanan, iç disiplini, öz güveni ve öz saygısı yüksek, lider nitelikli gençler yetiştirmek ve bunları ilçemize kazandırmaktır.

Normal Eğitim

08:30 -13:30

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezindedir. İlçemiz Cumhuriyet Meydanı ile okulumuz arası mesafe 1000 metredir.

Sportif Etkinlikler

Her sabah öğrencilerimiz öğretmenlerimiz ile birlikte sabah sporlarını yaparak derslerine başlıyorlar.